неделя, 9 февруари 2014 г.

Диамантът наречен Юлия Волкова

По-ценна от диамант Юлия Волкова е родена на 20 февруари 1985 година. Зодия риби е. Дъщеря е на бизнесмена Олег Волков и Лариса Волкова.
На 9 години вече пее в известния детски ансамбъл „Непоседы“, по-късно е изгонена за недостойно поведение. На 14-годишна възраст тя и приятелката й Лена Катина са избрани от продуцента Иван Шаповалов да сформират скандалната група „Тату“.



На 23 септември 2004 ражда първата си рожба (Виктория), а с бащата на детето (Павел Сидоров) се разделят през пролетта на 2005. Сега Юлия има 2 деца - Виктория и Самир. Поради това, че от гласа на Юлия се изисква твърде много (високите тонове на `Not Gonna Get Us` (Нас Не Догонят) са изключително трудно достижими за човек), тя губи голяма част от него и претърпява операция, при която възвръща нормалния си глас, но никога повече не може да пее високи тонове. Това е и причината, поради която тя никога не ги пее на живо.



През 2007 се запознава с бизнесмена Парвиз Ясонов, който е баща на второто й дете Самир. През 2009 групата Тату се разпада, защото Юлия иска да бъде примерна майка на двете си деца. През октомври 2011 излиза първият й сингъл като солова изпълнителка. Той се казва "All because of you" и има и руска версия. В 2012 участва в конкурсът за руска песен на Евровизия в дует Дима Билан, но песента им остава на второ място на финала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар